ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Ανίτα και Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός και τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις που γίνεται προσπάθεια να ντυθούν στα "πράσινα".

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Ανίτα και Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την πρώτη του μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο. Οι “πράσινοι” εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμη σε κάποια συμφωνία. Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο, ήταν εκείνο του Ολλανδού, Βέρνον Ανίτα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί μια ποιοτική λύση, αλλά και συνάμα μια δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Η Λιντς θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του, καθώς δεν υπολογίζει τον παίκτη. Όμως, ακόμη κι αν τον αφήσει ελεύθερο, το κασέ του θεωρείται απαγορευτικό για το τριφύλλι (παίρνει σχεδόν 700.000 ευρώ). Θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να δοθεί ένα τέτοιο ποσό από το τριφύλλι, που στοχεύει στο να δει τον Ανίτα να μένει ελεύθερος, έχοντας πάρει αποζημίωση από τον αγγλικό σύλλογο, ούτως ώστε να κάνει την επίσημη κρούση του.

Από την άλλη πλευρά, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον δανεισμό του Ζαχίντ από τον ΑΠΕΟΛ. Ο μεν Παναθηναϊκός προτείνει να τον πάρει ως δανεικό, καλύποντας το μισό συμβόλαιό του στον ΑΠΟΕΛ, με τους Κύπριους όμως να επιθυμούν είτε να καλυφθεί ολόκληρο, είτε να τον πουλήσουν. Από τη στιγμή που δεν έχει έρθει κάποια πρόταση, το θέμα είναι μεν ανοιχτό, αλλά έχει αρκετές δυσκολίες για το τριφύλλι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.