ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα για κούπα: Επίσημη η σπουδαία μεταγραφή!

«Έσκασε» επίσημα η βόμβα του Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Μπαρτσελόνα για κούπα: Επίσημη η σπουδαία μεταγραφή!

«Έσκασε» επίσημα η βόμβα του Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

H σπουδαία μετακόμιση του Κόρι Χίγκινς από την Μόσχα στην Βαρκελώνη απέκτησε επίσημο χαρακτήρα. Ο σπουδαίος Αμερικανός combo guard αποχώρησε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ και για τις επόμενες τρεις σεζόν θα αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα.

Με τον Χίγκινς οι Καταλανοί «ανοίγουν» τον χορό των σημαντικών μεταγραφών στις οποίες αναμένεται να πάρουν σειρά οι επίσημες ανακοινώσεις με τους Μίροτιτς και Ντέιβις. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 30χρονος άσος είχε κατά μέσο όρο 14,9 πόντους και 1,8 ασίστ με το εντυπωσιακό 49% στα τρίποντα. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως το deal θα ολοκληρωθεί και τυπικά εφόσον ο παίκτης περάσει επιτυχημένα τις ιατρικές εξετάσεις.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/FCBbasket/status/1146335671386288129?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1146335671386288129&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsroom.gr%2F2019%2F07%2F03%2Fstin-mpartselona-gia-ta-epomena-tria-chronia-o-chigkins-pic%2F

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.