ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και παραμονή στην ΕΡΤ

Ανατροπή δεδομένων στα τηλεοπτικά για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και παραμονή στην ΕΡΤ

Ανατροπή δεδομένων στα τηλεοπτικά για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρίσκονταν σε συζητήσεις για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και επιστροφή στα κανάλια της NOVA μετά από ένα χρόνο. Αλλά όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν τελικά στην ΕΡΤ, παρά τα σενάρια για διαζύγιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, οαρότι η «πράσινη» ΠΑΕ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, με στόχο να αποχωρήσει από την… Αγία Παρασκευή και να βρει τηλεοπτική στέγη και μια καλύτερη τύχη στη συνδρομητική πλατφόρμα, φαίνεται ότι ότι το deal με τη Nοva «τσάκισε» την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τρίτη (02/07) τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι τελικά δεν θα κάνει χρήση του opt out. Και αυτό, διότι οι όροι που του προτάθηκαν από το συνδρομητικό κανάλι δεν ικανοποιούν τα αιτήματά του και άρα δεν του «επιτρέπουν» να αποχωρήσει από τη συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως η συμφωνία που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με την ΕΡΤ θα του αποφέρει και φέτος, όπως συνέβη και πέρσι, ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που σίγουρα βοηθάει τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα οικονομικά του, σε μια εποχή δύσκολη για τους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...