ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος υπεύθυνος ασφαλείας στον Παναθηναϊκό

Νέος υπεύθυνος ασφαλείας στην πράσινη ΠΑΕ.

Νέος υπεύθυνος ασφαλείας στον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι βρήκαν τον νέο υπεύθυνο ασφαλείας. Πρόκειται για τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρη Μουστακαλή. Επιλέχθηκε λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας που είχε με τους πράσινους κατά τη διετία 2016-2018 όταν και υπήρξε επικεφαλής των μέτρων τάξης στο γήπεδο της Λεωφόρου ως διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Έχει θητεύσει 35 χρόνια στο Σώμα σε μάχιμες επιτελικές θέσεις στη ΓΑΔΑ και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Επιπλέον, διατέλεσε διευθυντής στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αττικής. Ο Δημήτρης Μουστακαλής αποστρατεύτηκε το 2018.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...