ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Θεοχάρης

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό Βαγγέλη Θεοχάρη.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Θεοχάρης

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό Βαγγέλη Θεοχάρη.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Θεοχάρη! Το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2022.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει μια δεκαετία στον Παναθηναϊκό. Ήρθε μικρό παιδί το 2010 και εντάχθηκε στην ακαδημία της ομάδας μας, ανέβηκε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια και έφτασε την περσινή σεζόν να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι από παιδί Δημοτικού στον Παναθηναϊκό, ήθελα να παραμείνω και στο μυαλό μου είναι να διακριθώ με την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε καλύτερη χρονιά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα με το σύλλογο, να διακριθώ μέσα από τον Παναθηναϊκό και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ σε ατομικό επίπεδο, βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Είμαι 100% έτοιμος για την πρόκληση της νέας σεζόν και για όσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε», είπε ο Θεοχάρης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.