ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας”

Οι δύο πλευρές φέρεται ότι ήρθαν σε επαφή και δρομολογούν την ανανέωση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Ίαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσίευμα του “Sportime”. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο έμπειρος σέντερ τα έχει βρει σε όλα με τους “πράσινους” και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος, παραμένοντας μια αξιόπιστη λύση στη γραμμή των ψηλών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, Τετάρτη, ο Βουγιούκας με ανάρτησή του φρόντισε να διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να κλείνει στο Περιστέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.