ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το best of του Ντεσόν Τόμας (vid)

Τα είπαν, τα συμφώνησαν, ανακοινώθηκε και πλέον, όλοι περιμένουν ακόμη καλύτερη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το best of του Ντεσόν Τόμας (vid)

Την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ντεσόν Τόμας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αμερικανό φόργουορντ να εξαργυρώνει με νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο, την αγωνιστική εκτόξευσή του στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Δύο ημέρες αργότερα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανάρτησε βίντεο με τις πέντε καλύτερες στιγμές του Ντεσόν Τόμας από τη σεζόν 2018/19 ως… ορεκτικό για τα καλύτερα που αναμένεται να έρθουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

https://twitter.com/paobcgr/status/1146714695459627008

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.