ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά γίνεται… Άραβας

Ο Παναθηναϊκός τον είχε στο στόχαστρό του, αλλά ο παίκτης θα υπογράψει σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά γίνεται... Άραβας

Ο Παναθηναϊκός είχε στο “στόχαστρό” του την περίπτωση του Άρνο Ντζουμ, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για τα χαφ. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής, είχε μείνει ελεύθερος από τη Χαρτς και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους “πράσινους” να βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους “μνηστήρες”.

Εν τέλει, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής επέλεξε την προοπτική της μετακόμισης στη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Αλ Ραέντ και ετοιμάζεται να υπογράψει. Γεγονός που ουσιαστικά απομακρύνει την περίπτωσή του από τη λίστα Νταμπίζα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...