ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Γιαννακόπουλος: «Σε 15 μέρες η συνέντευξη Τύπου για Βοτανικό – Ούτε να το φανταστώ το σενάριο να μη μαζευτούν 20 εκατομμύρια»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα Βοτανικού, κατά τη Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Γιαννακόπουλος: «Σε 15 μέρες η συνέντευξη Τύπου για Βοτανικό - Ούτε να το  φανταστώ το σενάριο να μη μαζευτούν 20 εκατομμύρια»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα Βοτανικού, κατά τη Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η Γ.Σ είναι σε εξέλιξη. Ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη τόνισε ότι:  «Εντός του επόμενου 15ημέρου ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουμε πως θα μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει».

Σχετικά με τις σκέψεις για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ενόψει και του Βοτανικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Σκοπός είναι όλα τα τμήματα να έχουν κοινή στέγη. Να μην υπάρχει τίποτα που να μην στεγάζεται στον Βοτανικό».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πέρσι ήμασταν στην Α2. Στο ποδόσφαιρο για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα το 2010 χρειάστηκε να ξοδέψουμε 180 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να πατάμε σε στέρεα βήματα και να προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός έχει 110 χρόνια ιστορίας και εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχει άλλα τόσα στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη όπως κινδύνευσε το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο.  Κατέβηκα πριν και είδα μία αίθουσα γεμάτη με κύπελλα. Σκοπός είναι να γεμίσουμε ένα γήπεδο με Κύπελλα».
Για την παραχώρηση της Λεωφόρου: «Για να μπορέσουμε να πάρουμε το Βοτανικό είναι ψηφισμένο ότι πρέπει να δώσουμε αυτό εδώ. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δώσουμε τη Λεωφόρο αν δεν είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Όσο εγώ είμαι στη διοίκηση δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ τη Λεωφόρο αν κάτι δεν πάει καλά στο Βοτανικό».
Για το αν θα δημιουργηθεί κάτι που να θυμίζει το γήπεδο: «Είναι πολύ νωρίς για αυτή τη συζήτηση. Έχει γίνει μόνο μία πρώτη κουβέντα έτσι ώστε να ονομαστεί εδώ Παναθηναϊκό πάρκο».
Για το αν ισχύουν οι μακέτες από το 2008: «Αυτό είναι κάτι που θα το δουν οι ομάδες εργασίες. Αλλά σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές μετά από τόσα χρόνια. Αλλιώς θα πηγαίναμε να φτιάξουμε κάτι απαρχαιωμένο. Μέσα στα χρήματα που θα υπάρχουν θα κοιτάξουμε να χτίσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».
Για το τι θα γίνει σε περιπτωση που δε μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ:  «Δεν θέλω να το φανταστώ ούτε ως σενάριο το να μην μαζευτούν 20 εκατ. ευρώ για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι αυτοί οι Παναθηναϊκοί δεν θα έρθουν να συμπληρώσουν το ποσό που ίσως λείψει. Μπορεί να ακούγεται μεγάλο το ποσό αλλά εξήγησα και στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι 8 ευρώ στον καθέναν. Αυτά τα 20 εκατ. ευρώ δεν είναι για τα χρέη της ΠΑΕ, αλλά για τα μπάτζετ στη μεταβατική περίοδο. Καταλαβαίνετε ότι 20 εκατ. ευρώ για όλα τα μπάτζετ δεν φτάνουν και θεώρησα δεδομένο πως θα καταλάβαιναν όλοι ότι αυτά τα χρήματα θα μπουν από την τσέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.  Όταν θα έρθει η ώρα να είμαστε 40 και 50 χιλιάδες μέλη όλοι είστε εδώ θα έχετε, πάντα με το νόμιμο τρόπο, όλα όσα αξίζετε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...