ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή με Θανάση! Στους Μπακς με τρομερό συμβόλαιο!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ανατροπή με Θανάση! Στους Μπακς με τρομερό συμβόλαιο!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzeta.gr ο επόμενος προορισμός του Θανάση θα είναι οι Μιλγούοκι Μπακς.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για 2ετές εγγυημένο συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μετά τις 6 του τρέχοντος μήνα.

Ναν: «Δεν περίμενα να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό – Δε θα ήθελα τίποτα άλλο από το να παίζω γι’ αυτούς τους οπαδούς και να το κάνω σπίτι μου»
Ναν: «Δεν περίμενα να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό – Δε θα ήθελα τίποτα άλλο από το να παίζω γι’ αυτούς τους οπαδούς και να το κάνω σπίτι μου» 6.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.