ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οι “υποψήφιοι”, τα σενάρια και οι φήμες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, ακολουθώντας το πλάνο του εν μέσω... καταιγισμού από υποψήφιους στόχους για μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Οι

Ο Παναθηναϊκός έχει λύσει εδώ και μερικές εβδομάδες το βασικό ζήτημα για το ποιος θα είναι στον πάγκο της ομάδας. Η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη έβαλε μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος μετρά ήδη μια συμφωνία (Ουάιλι), μία μεταγραφή (Ράις) και μία σημαντική ανανέωση (Τόμας). Παράλληλα, οι “πράσινοι” έχουν σε προτεραιότητα την περίπτωση του Στρέλνιεκς, την οποία θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις, έως ότου συμπληρωθεί το παζλ για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα, όπως συμβαίνει συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο και δη σε ένα κλαμπ με το brand name του Παναθηναϊκού, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δη στα social media διάφορα ονόματα τα οποία φέρονται, είτε να εξετάζονται, είτε να έχουν δεχθεί προτάσεις από τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ιδίως φέτος, έχουν ακουστεί δεκάδες περιπτώσεις, με τις τελευταίες να αφορούν παίκτες όπως ο Νάναλι, ο Τζάνινγκ και ο Μπλάζιτς.

Ο Νάναλι βγήκε να διαψεύσει τα σενάρια, ενώ για αρκετά από τα υπόλοιπα ονόματα, δεν έχει ακουστεί κάτι παραπάνω. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορούν να καλυφθούν βάσει του μπάτζετ και επίσης είναι λογικό να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι “πράσινοι” θα κάνουν διερευνητικές επαφές, για να διαπιστώσουν προθέσεις. Όπως γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη “τρέξει” ορισμένα ζητήματα και αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες περιπτώσεις για να κλείσει το ρόστερ. Οι επόμενες εβδομάδες θα φανερώσουν τις εξελίξεις, αλλά και τις επόμενες κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδος στο μεταγραφικό παζάρι. Κινήσεις οι οποίες μπορεί να αφορούν όντως περιπτώσεις που έχουν ακουστεί, αλλά και περιπτώσεις που μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...