ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Γιαννακόπουλος: «Τρέχει» τον Βοτανικό και ετοιμάζει μεγάλο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος και γήπεδο αν φτιάξει ο Παναθηναϊκός και να επιστρέψει ο Σύλλογος για τα καλά εκεί που ανήκει.

Γιαννακόπουλος: «Τρέχει» τον Βοτανικό και ετοιμάζει μεγάλο Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

και να επιστρέψει ο Σύλλογος για τα καλά εκεί που ανήκει.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες στιγμές του Γιόβιτς με τα «πράσινα» (Pics, Vid)
Παναθηναϊκός: Οι πρώτες στιγμές του Γιόβιτς με τα «πράσινα» (Pics, Vid) 1.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα όσα ακούσαμε και χθες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μαρτυρούν τη μεγάλη αποφασιστικότητα του ισχυρού άνδρα της «μάνας του λόχου», αλλά και του Ερασιτέχνη. Αποφασιστικότητα για όλα τα σημαντικά θέματα του Συλλόγου. Ο DPG τρέχει όσο ποτέ το θέμα του Βοτανικού και ετοιμάζει έναν μεγάλο Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο, μέσω της λαϊκής βάσης που έχει προαναγγείλει και του καλέσματος σε όλους του φίλους της ομάδας.

Προσοχή! Ο στόχος του Γιαννακόπουλου είναι να μαζευτούν τα χρήματα για να «τσουλήσει» η κατάσταση μέχρι να φτιαχτεί το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, αλλά θέλει να γίνει και το σωστό. Ποιο είναι αυτό; Το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού να συγκεντρωθεί από τους έχοντες. Τους μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και οικονομικά ισχυρούς Παναθηναϊκούς, οι οποίοι καλούνται να δείξουν εμπράκτως την αγάπη τους για το τριφύλλι.

Όπως έκανε γνωστό ο DPG, την Τετάρτη θα γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και θα συσταθεί η περίφημη ομάδα εργασίας για τον Βοτανικό. Ο μεγάλος στόχος είναι το φθινόπωρο να πέσουν οι υπογραφές. Επίσης, αποκάλυψε ότι μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει η λαϊκή βάση και θα μπουν τα χρήματα για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Ο Γιαννακόπουλος είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. Αυτό φαίνεται σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του δήλωση. Και είναι, επίσης, αισιόδοξος ότι το εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία και ο Σύλλογος πρώτα θα αποκτήσει το δικό του σπίτι και στη συνέχεια θα επιστρέψει όχι απλά στις παλιές καλές μέρες, αλλά θα ζήσει και ακόμη καλύτερες, έχοντας, επιτέλους, δικές του ιδιόκτητες, υπερσύχρονες εγκαταστάσεις σε κάθε τμήμα. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι μια απλή υπόθεση, τότε είστε γελασμένοι. Με μια τέτοια προοπτική, ο Παναθηναϊκός μπορεί αν εκτοξευθεί σε οικονομικό – και όχι μόνο – επίπεδο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close