ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Γιαννακόπουλος: «Τρέχει» τον Βοτανικό και ετοιμάζει μεγάλο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος και γήπεδο αν φτιάξει ο Παναθηναϊκός και να επιστρέψει ο Σύλλογος για τα καλά εκεί που ανήκει.

Γιαννακόπουλος: «Τρέχει» τον Βοτανικό και ετοιμάζει μεγάλο Παναθηναϊκό

και να επιστρέψει ο Σύλλογος για τα καλά εκεί που ανήκει.

Τα όσα ακούσαμε και χθες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μαρτυρούν τη μεγάλη αποφασιστικότητα του ισχυρού άνδρα της «μάνας του λόχου», αλλά και του Ερασιτέχνη. Αποφασιστικότητα για όλα τα σημαντικά θέματα του Συλλόγου. Ο DPG τρέχει όσο ποτέ το θέμα του Βοτανικού και ετοιμάζει έναν μεγάλο Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο, μέσω της λαϊκής βάσης που έχει προαναγγείλει και του καλέσματος σε όλους του φίλους της ομάδας.

Προσοχή! Ο στόχος του Γιαννακόπουλου είναι να μαζευτούν τα χρήματα για να «τσουλήσει» η κατάσταση μέχρι να φτιαχτεί το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, αλλά θέλει να γίνει και το σωστό. Ποιο είναι αυτό; Το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού να συγκεντρωθεί από τους έχοντες. Τους μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και οικονομικά ισχυρούς Παναθηναϊκούς, οι οποίοι καλούνται να δείξουν εμπράκτως την αγάπη τους για το τριφύλλι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έκανε γνωστό ο DPG, την Τετάρτη θα γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και θα συσταθεί η περίφημη ομάδα εργασίας για τον Βοτανικό. Ο μεγάλος στόχος είναι το φθινόπωρο να πέσουν οι υπογραφές. Επίσης, αποκάλυψε ότι μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει η λαϊκή βάση και θα μπουν τα χρήματα για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Ο Γιαννακόπουλος είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. Αυτό φαίνεται σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του δήλωση. Και είναι, επίσης, αισιόδοξος ότι το εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία και ο Σύλλογος πρώτα θα αποκτήσει το δικό του σπίτι και στη συνέχεια θα επιστρέψει όχι απλά στις παλιές καλές μέρες, αλλά θα ζήσει και ακόμη καλύτερες, έχοντας, επιτέλους, δικές του ιδιόκτητες, υπερσύχρονες εγκαταστάσεις σε κάθε τμήμα. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι μια απλή υπόθεση, τότε είστε γελασμένοι. Με μια τέτοια προοπτική, ο Παναθηναϊκός μπορεί αν εκτοξευθεί σε οικονομικό – και όχι μόνο – επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.