ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έρχεται!

Σύντομα κάτι νέο έρχεται στο panathinaikos24.gr…

Έρχεται!

Σύντομα κάτι νέο έρχεται στο panathinaikos24.gr…

To panathinaikos24.gr, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα για θέματα Παναθηναϊκού, είναι έτοιμο να πρωτοπορήσει ξανά και να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το ετοιμάζουμε καιρό και σύντομα ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσουμε. Το panathinaikos24.gr πιο διαδραστικό, με LIVE επικοινωνία με εσάς και διαδικτυακή τηλεόραση σε άλλο επίπεδο, σε επίπεδο… Παναθηναϊκό.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νέα χρονιά απαιτεί νέες καινοτόμες ιδέες και το panathinaikos24.gr είναι έτοιμο να τις υλοποιήσει. Με το panathinaikos24 tv, αλλά και την επιστροφή του panathinaikos24 radio, που έρχονται για να απογειώσουν ακόμη περισσότερη την Παναθηναϊκή σας ενημέρωση…

Λεπτομέρειες, προσεχώς…

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ