ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καμία συμφωνία Μπακς με Θανάση» (pic)

Παρά τα όσα γράφονται περί συμφωνίας για Μπακς - Θανάση, δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρει το αντίθετο.

«Καμία συμφωνία Μπακς με Θανάση» (pic)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και στην πρώτη επαφή του με την ομάδα για πιθανή ανανέωση συμβολαίου διαπιστώθηκε σημαντική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εδώ και λίγες μέρες ακούγεται έντονα ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει την καριέρα στο NBA και συγκεκριμένα στους Μιλγουόκι Μπακς.

Την ίδια στιγμή λοιπόν ο Ματ Βελάσκεζ, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μπακς ανέφερε μέσω twitter ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.