ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή: Δεν θα παίξουν στη Λεωφόρο οι Slayer

Ανατροπή με τη συναυλία των Slayer που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λεωφόρο. Που θα παίξει το γνωστό συγκρότημα.

Ανατροπή: Δεν θα παίξουν στη Λεωφόρο οι Slayer

Όχι στη Λεωφόρο, αλλά στο ΟΑΚΑ, στο κλειστό του μπάσκετ, θα διεξαχθεί η πολυαναμενόμενη συναυλία των Slayer. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Το πρώτο AthensRocks φέρνει τους Slayer για τελευταία φορά στην Ελλάδα!

Οι θρύλοι του thrash ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το ελληνικό κοινό με ένα εντυπωσιακό show, όπως και στις δεκάδες στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας τους!

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης” για να φωνάξουμε μαζί, για μία τελευταία φορά SLAYEEEEEER!

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

Γενικής Εισόδου (αγωνιστικός χώρος / κερκίδα)

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 42 ευρώ (εξαντλήθηκαν).

Στη δεύτερη φάση η τιμή των εισιτηρίων διαμορφώνεται στα 48 ευρώ (εξαντλήθηκαν).

Στην τρίτη φάση τα εισιτήρια κοστίζουν 55 ευρώ.

VIP Tickets στο VIP section του γηπέδου (μη αριθμημένες θέσεις καθήμενων)80 ευρώ

High Priority Tickets 95 ευρώ (μόνο ηλεκτρονικά και εξαιρετικά περιορισμένα σε αριθμό) Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα εισέλθουν στον χώρο 30 λεπτά πριν το καθορισμένο άνοιγμα των θυρών, για να απολαύσουν την τελευταία συναυλία των Slayer στην Ελλάδα από την πρώτη γραμμή!

Αγορά εισιτήριων: Εξασφαλίστε online το εισιτήριό σας: highpriority.gr & ticketmaster.gr Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111 (Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Φυσικά σημεία προπώλησης

Δίκτυο καταστημάτων Public

Αθήνα Reload Stores Ακαδημίας 81, Αθήνα Τηλέφωνο: 210 380 1464 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00 Σάββατο 10:00-20:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...