ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ολονύκτιες επαφές με Μπουζούκη και το happy end

Το παρασκήνιο των τελικών επαφών που οδήγησαν στο deal μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη. Πως -και πότε- οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, κλείνοντας οριστικά την υπόθεση με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό.

Οι ολονύκτιες επαφές με Μπουζούκη και το happy end

Το πρωί του Σαββάτου, έγινε γνωστή η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος θα φορά την πράσινη φανέλα μέχρι το 2022. Η υπόθεση του Μπουζούκη είχε εξελιχθεί σε… σίριαλ, καθώς οι δύο πλευρές, παρά τη δεδομένη επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί, δεν είχαν καταφέρει να τα “βρουν” στο οικονομικό σκέλος. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, το “σίριαλ” έριξε τίτλους τέλους, με happy ending για τον Παναθηναϊκό, που διατηρεί τον νεαρό μεσοεπιθετικό στις τάξεις του. Κάτι που ήθελε τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ποδοσφαιριστής.

Τα πρώτα θετικά μηνύματα για επίτευξη συμφωνίας εμφανίστηκαν από την Παρασκευή. Από τη στιγμή που η ανανέωση ήταν στο μυαλό και των δύο πλευρών, το μόνο που έμεινε ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να κλειδώσει το deal. Κάτι το οποίο συνέβη, αλλά όχι… εύκολα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι “πράσινοι” και η πλευρά του Μπουζούκη βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Εν τέλει, η συμφωνία επήλθε στις 8:30 το πρωί και όλα έληξαν με θετικό τρόπο.

Εδώ αξίζει να τονιστεί πως τόσο στη χθεσινή, τελική επαφή μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη, όσο και στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις, επικρατούσε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη και του συλλόγου. Ωστόσο, χρειάστηκαν αρκετές ημέρες και μία ολονύκτια, τελική διαπραγμάτευση, μέχρι να κλείσει το θέμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπουζούκης είπε το “ναι” σε συμφωνία μέχρι το 2022, η οποία θα του αποφέρει το ποσό των 120.000 ετησίως. Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί ότι δεν έχει τοποθετηθεί ρήτρα μεταπώλησης. Κάτι που αποτελούσε επιθυμία τόσο του Μπουζούκη, όσο και του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.