ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Με καύσωνα στις κάλπες – Πού θα χτυπήσει 40αρια η θερμοκρασία

Ακρως καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός και την Κυριακή (07/07), αφού ο υδράργυρος θα σημειώσει νέα άνοδο.

Καιρός: Με καύσωνα στις κάλπες - Πού θα χτυπήσει 40αρια η θερμοκρασία

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 και στη Θεσσαλία τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 και στην κεντρική Μακεδονία έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Από το απόγευμα στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία έως 40 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: i-efimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.