ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτός είναι ο Τζίμερ Φριντέτ (vids)

Η "ταυτότητα" και τα highlights του Τζίμερ Φριντέτ, για τον οποίον υπάρχει έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

Αυτός είναι ο Τζίμερ Φριντέτ (vids)

Ο Τζίμερ Φριντέτ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1989 στο Γκλεν Φολς της Νέας Υόρκης, Το 2011 αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στο κολέγιο, λόγω της εξαιρετικής σεζόν του με τους Κούγκαρς. Στο draft του 2011 ήταν το 11ο pick, ωστόσο παρά το γεγονός πως ανά τα χρόνια κατέγραψε αρκετές (241) συμμετοχές με τους Κινγκς, τους Μπουλς, τους Πέλικανς, τους Νικς και τους Σανς, δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Στα 241 παιχνίδια του στο ΝΒΑ είχε 40.9% στα δίποντα, 37.2% στα τρίποντα και 87.9% στις βολές. Έχει κάνει πέρασμα και από την Κίνα, αγωνιζόμενος στους Σανγκάι Σαρκς.

Ο Τζίμερ Φριντέτ εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=ofFvylWLNrc

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=LyG8aC50pCw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...