ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βήμα ανόδου για τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την άνοδο στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός.

Βήμα ανόδου για τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την άνοδο στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη επικράτησε με 11-4 του Νηρέα Γέρακα και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α2 πόλο. Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη στον Γέρακα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 11-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 0-1, 4-2, 4-1

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Παρασκευόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Αλ., Κουρλιάφτης 1, Κουλιεράκης 3, Ορφανός, Πανταζόπουλος 4, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Μπερτόλης, Γαβαλάς Ι. 1, Δαβίλας, Μπιτσάκος, Ιωαννίδης.

Νηρέας Γέρακα (Κώστας Σπηλιόπουλος): Πανής, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος Γρ. 2, Παπαδόπουλος Π. 1, Μαυρεδάκης, Δανούρδης, Γκάτσος 1, Σταθόπουλος, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος, Κολυβάς, Κυζιώρος, Μαντζώρος, Λουπάκης, Κουλουκτζής

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΠΑΟ, Μιχάλης Λαζαρίδης, τόνισε: «Είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο ωστόσο στο δεύτερο χάσαμε τηνν  συγκέντρωση μας. Δεν δεχτήκαμε γκολ στα ίσα και σε σχετικά μέτρια ημέρα στην επίθεση κάναμε τη νίκη που έπρεπε. Θα ξεκουραστούμε αύριο και θέλουμε να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη και να πάμε μετά στον τελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.