ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλά πλασαρίσματα για την «πράσινη» ποδηλασία

Θετική ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναίκού στα Σκούρτα στην ατομική χρονομέτρηση 40 χλμ.

Καλά πλασαρίσματα για την «πράσινη» ποδηλασία

Θετική ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναίκού στα Σκούρτα στην ατομική χρονομέτρηση 40 χλμ.

Στις γυναίκες ξεχώρισε η Λάβαρη που κατέκτησε την ένατη θέση αν και η ποδηλασία δρόμου δεν είναι το δυνατό της σημείο. Μάλιστα κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα απέναντι σε αντιπάλους που είναι πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο είδος.

Σε ότι αφορά τους άνδρες ο ΠΑΟ είχε μετά από αρκετά χρόνια τέσσερις αθλητές στην πρώτη 40άδα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Πέτρος Γκαζώνης πήρε την 14η θέση, ο Νίκος Ζεγκλής την 18η θέση, ο Δημήτρης Σκιντζής την 35η θέση και ο Μιχάλης Καρατζένης την 40η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.