ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τι συμβαίνει με τον Γιοάν Μολό

Έντονη φημολογία υπήρξε χθες αργά τη νύχτα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Μολό

Τι συμβαίνει με τον Γιοάν Μολό

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τουλάχιστον έναν εξτρέμ με τον Γιώργο Δώνη να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση. Τα ονόματα που προτείνονται καθημερινά είναι πολλά, ο Νίκος Νταμπίζας έχει φτιάξει συγκεκριμένη λίστα με τους παίκτες που ξεχωρίζουν και ένας απ’ αυτούς φαίνεται να είναι ο Γιοάν Μολό.

Μάλιστα, χθες βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία πως ο παίκτης είναι στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό, κάτι που έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο Μολό φέρεται πράγματι να έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τους πράσινους.

Τι εστί Γιοάν Μολό; Κλασικός winger για το αριστερό φτερό, με σπουδαία τεχνική κατάρτιση και με μπόλικα… γκάζια στο παιχνίδι του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι αγωνίστηκε στη Σαμάρα της Ρωσίας και έκλεισε τη σεζόν στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σοσό. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μισό έπαιξε σε 7 παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας 1 ασίστ σε 375 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε σε 16 ματς στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 1.195 λεπτά.

Αναδείχτηκε απο τα τμήματα υποδομής της Μονακό και μάλιστα υπήρξε επί σειρά ετών μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Γαλλίας. Το καλοκαίρι του ΄10 η Μονακό τον έδωσε δανεικό στην Καέν. Ο Μολό ήταν τότε 21 ετών. Έπειτα απο μια φανταστική σεζόν, τον απέκτησε η Γρανάδα στην οποία άντεξε μόλις μισό χρόνο.

Επέστρεψε (αρχικά με δανεισμό) στη Γαλλία για λογαριασμό της Νανσί και έμεινε εκεί ως τις αρχές του ’13. Έπειτα προέκυψε η Σεντ Ετιέν στην οποία έμεινε ως τις αρχές του ’16. Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί σε Σαμάρα, Ζενίτ, Φούλαμ, Αλ Ραγιάν, ξανά στη Σαμάρα και τελικά στην Σοσό.

https://www.youtube.com/watch?v=ik4FFnjffIA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.