ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Μολό

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, Γιοάν Μολό, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Μολό

Ο Γιοάν Μολό βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι. Στο τριφύλλι είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Γάλλο εξτρέμ τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας να τον πείσουν στο να αποδεχθεί την προοπτική μεταγραφής του εδώ. Κάτι που φαίνεται πως συμβαίνει, καθώς ο Μολό βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μάλιστα τα είπε με τον Νίκο Νταμπίζα, συνεχίζοντας τον κύκλο των διαπραγματεύσεων.

Παναθηναϊκός και Μολό φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν απέχει και πολύ. Σήμερα, Κυριακή, ο σύλλογος θα έχει νέα κουβέντα με την πλευρά του Γάλλου (και του ίδιου του παίκτη), ώστε να γίνει ακόμη ένα βήμα προς τη συμφωνία.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχουμε και συνάντηση μεταξύ Μολό και Δώνη. Όπως φαίνεται, το θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται να έχουμε λίαν συντόμως ανακοινώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.