ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτοί θα βάλουν τα 20 – Έκπληξη με φορ – Ποιους διώχνει ο Δώνης»

«Φέρνει χρήματα ο Μπουζουκης - Ψάχνεται ο Χατζηγιοβανης».

«Αυτοί θα βάλουν τα 20 - Έκπληξη με φορ - Ποιους διώχνει ο Δώνης»

Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τις υποθέσεις που τρέχει ο Νίκος Νταμπίζας στο αγωνιστικό τμήμα και έδωσε ρεπορτάζ για τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν.

“Υπήρχε μία διαφορά (σ.σ 35.000 ευρώ), η οποία γεφυρώθηκε. Ο παίκτης ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια την Παρασκευή με ολονύχτιες επαφές. Το Σάββατο 08:30 το πρωί φτάσαμε στη συμφωνία. Ήταν μία πολύ σημαντική υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, η οποία είχε γίνει σίριαλ. Μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν κρίμα να χαθεί. Προέρχεται από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού. Δείχνει ότι μπορεί να έχει εξέλιξη. Στο μέλλον εκτός ότι μπορεί να αποτελέσει τη βάση της ομάδας, μπορεί να φέρει και χρήματα στα ταμεία”.

Δείτε τη συνέχεια εδώ 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.