ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μυθική γκάφα Βελόπουλου: «Είμαι από τη Βόρεια Μακεδονία!» (vid)

Ο Βελόπουλος πήρε... σβάρνα τα κανάλια αλλά το έβαλε το αυτογκόλ του.

Μυθική γκάφα Βελόπουλου: «Είμαι από τη Βόρεια Μακεδονία!» (vid)

Ξεχωριστή μέρα είναι η Κυριακή 7 Ιουλίου για τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς η Ελληνική Λύση- το κόμμα στο οποίο είναι αρχηγός- κατάφερε με το… καλημέρα να μπει στη Βουλή, μιας και συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από το πολυπόθητο 3%.

Όπως είναι λογικό, ο κ. Βελόπουλος πήρε… σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να πανηγυρίσει την είσοδό του στη Βουλή, μέχρι που έφτασε και στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εκεί, λίγο αφότου ο κ. Χατζηνικολάου τον συνεχάρη για την επιτυχία του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπέπεσε σε γκάφα περιωπής, δηλώνοντας πως «Δεν ξεχνώ τις ρίζες μου, γιατί είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία…»

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό, μάλλον δεν ακούστηκε και πάρα πολύ καλά στους ψηφοφόρους του ακροδεξιού του κόμματος.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.