ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βλέπει Ροντέν για τα χαφ!

Παναθηναϊκός: Ο Σουηδός Μάρκους Ροντέν εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζαχίντ.

Παναθηναϊκός: Βλέπει Ροντέν για τα χαφ!

Παναθηναϊκός: Ο Σουηδός Μάρκους Ροντέν εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζαχίντ.

Ο 28χρονος είναι 8άρι και έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε στην οποία αγωνιζόταν από το 2016, μετρώντας συνολικά 89 συμμετοχές. Ο Ροντέν έχει παίξει στην Εθνική Σουηδίας 15 φορές, έχοντας σκοράρει μια φορά και θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, βλέποντας ότι ο ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστικά τα οποία θέλουν. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι βρίσκεται στη λίστα, αλλά περισσότερο ως μια λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν και τι μέλλει γενέσθαι. Αν οι “πράσινοι” δεν καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Νορβηγό άσο του ΑΠΟΕΛ, τότε οι πιθανότητες να στραφούν στον Σουηδό διεθνή είναι πολλές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...