ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Παναθηναϊκός: “Ψημένος” ο Μολό, αποφασίζουν Δώνης – Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Ο Γιοάν Μολό αναχωρεί για την πατρίδα του και περιμένει τηλεφώνημα από Νταμπίζα για να επιστρέψει και να υπογράψει.

Παναθηναϊκός:

Ο Γιοάν Μολό βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα, είχε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, μίλησε και με τον Γιώργο Δώνη και έδειξε πως είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος… ψήθηκε απ’ όσα άκουσε από τους πράσινους και αναχωρεί σήμερα για τη χώρα του με ανυπομονησία να επιστρέψει και να κλείσει τη μεταγραφή.

Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού έπεισε τον Μολό, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει τις λύσεις που θέλουν οι πράσινοι. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Νταμπίζας και ο Δώνης έσκυψαν πάνω από την περίπτωσή του, τον τοποθέτησαν στην κορυφή της λίστας τους και τον έφεραν στην Ελλάδα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά, αφού στο οικονομικό οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, αλλά Νταμπίζας και Δώνης θα πάρουν την οριστική τους απόφαση εντός του επόμενου τριημέρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Παναθηναϊκού θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και θα λάβουν την απόφαση, η οποία αυτή τη στιγμή έχει πολλές πιθανότητες να είναι θετική και ο Μολό να επιστρέψει και να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.