ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσφυγή Μολέδο για οφειλές του Παναθηναϊκού!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε προσφυγή για οφειλές από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Προσφυγή Μολέδο για οφειλές του Παναθηναϊκού!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε προσφυγή για οφειλές από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει αποχωρήσει από τον Φεβρουάριο του 2018 από το “τριφύλλι” για να επιστρέψει στη χώρα του και να αγωνιστεί με την Ιντερνασιονάλ. Η συμφωνία που είχε γίνει τότε ήταν ο ποδοσφαιριστής να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Όμως, στο συμφωνητικό που υπέγραψε ο Μολέδο με το “τριφύλλι”, υπήρξε ο παρακάτω όρος: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να καταλάβει την εφορία, η οποία ανέρχεται στις 240.000 ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει τις 160.000 ευρώ, αλλά έχει γίνει μια παύση πληρωμών από τον Απρίλιο. Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ ζήτησαν μια νέα συμφωνία από τον δικηγόρο του Μολέδο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εξεταστεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης διαφορών της ΕΠΟ στις 15/7.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.