ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παναθηναϊκός: Ούτε βήμα πίσω για τους “κομμένους” – Δε δίνει αποζημιώσεις

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν αποζημιώσεις σε παίκτες που δεν υπολογίζονται. Πιθανές οι προσφυγές, η διεκδίκηση όλου του ποσού και ο διακανονισμός.

Παναθηναϊκός: Ούτε βήμα πίσω για τους

Την πίεσή του προς τους παίκτες που δεν υπολογίζονται αυξάνει ο Παναθηναϊκός. Το αν θα του βγει σε καλό ή όχι αυτή η τακτική, θα φανεί στο μέλλον.

Οι «πράσινοι», πάντως, είχαν διαμηνύσει εδώ και καιρό στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα περίοδο, ότι λεφτά για αποζημίωση δεν υπάρχουν.

Πλέον, το ξεκαθαρίζουν και δημόσια με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τους κομμένους, όπως ο Άλτμαν, να είναι κοντά σε ομάδες, αλλά να επιθυμούν και μέρος της αποζημίωσης για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Όποιος θέλει να φύγει, μπορεί να το πράξει, λοιπόν, αλλά να μην υπολογίζει σε… συμπλήρωμα από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το μήνυμα του «τριφυλλιού».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει στη διαδικασία συζήτησης αποζημιώσεων σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Δεν υπάρχει κέρδος για την ομάδα να δώσει αποζημίωση, καταβάλλοντας τώρα χρήματα από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, όταν η πρώτη δόση συμβολαίου για όλους είναι τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε θα έχουν προκύψει επιλογές για αίσιο ή μη τέλος της συνεργασίας», τονίζουν στον Παναθηναϊκό.

Αν για παράδειγμα, ο Μουνιέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο 425.000 ευρώ, βρει μία ομάδα που να του δίνει 200.000 ευρώ, θα θέλει σίγουρα να συμπληρώσει το ποσό που προβλεπόταν για την ερχόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, διεκδικώντας αποζημίωση. Ίσως να ήθελε και περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία και τους αφήνει να πράξουν ό,τι νομίζουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.