ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Με κοστούμι και γραβάτα είπε “άντε γεια” στον Τσίπρα ο Τάκης Τσουκαλάς

Το πιο “no politica” αντίο στον απερχόμενο πρωθυπουργό

Με κοστούμι και γραβάτα είπε “άντε γεια” στον Τσίπρα ο Τάκης Τσουκαλάς

Πολλοί περίμεναν η πιο extreme μεταμόρφωση του Τάκη Τσουκαλά να είναι το κόψιμο  της μακριάς του κόμης σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα, , κάτι που ο ίδιος υποσχέθηκε αλλά τελικά δεν τήρησε.

Ωστόσο η σοκαριστικότερη αλλαγή στην εμφάνιση του ερυθρόλευκου influencer έλαβε χώρα στη χθεσινή εκπομπή των Τάκη και Άκη, με αφορμή την εκλογική ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της Κυριακής. Ο Τάκης εμφανίστηκε στην έναρξη του χθεσινού “Άντε Γεια” ντυμένος σαν νεκροθάφτης, φορώντας γραβάτα και κοστούμι.

https://www.youtube.com/watch?v=Fmu1eXSDLHg

Τι να πεις κανείς…

Πηγή: luben.tv

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.