ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Γιαννακόπουλος: “Είμαι βέβαιος για τον Βοτανικό”

Την αισιοδοξία του ότι θα προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Γιαννακόπουλος: “Είμαι βέβαιος για τον Βοτανικό” | panathinaikos24.gr

Την αισιοδοξία του ότι θα προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μαθαίνει αντίπαλο στο Challenge Cup ο Παναθηναϊκός
Μαθαίνει αντίπαλο στο Challenge Cup ο Παναθηναϊκός 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το “king of meeting” με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα. Θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ.Γιαννακόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν είδε θετικό τον Κώστα Μπακογιάννη, είπε πως: «Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ»!

Σε ερώτηση για το αν τους φοβίζει κάτι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω πως ό,τι εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστούν εμπόδια, θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close