ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για Φριντέτ: «Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μέσα στην ημέρα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την άφιξη του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του μέσα στην ημέρα.

Γιαννακόπουλος για Φριντέτ: «Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μέσα στην ημέρα»

Tο επίσημο deal Παναθηναϊκού – Φριντέτ θα ολοκληρωθεί όταν ο παίκτης στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, ενώ αυτό ανέφερε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο μετά το τέλος της συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Μέσα στην ημέρα θα έχουμε την τελική υπογραφή του και θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», είπε στους δημοσιογράφους ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή που… αλλάζει τα δεδομένα και ανεβάζει επίπεδο του «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...