ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μπακογιάννης για Βοτανικό: “Το μόνο που φοβόμαστε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός”

Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για τη συνάντηση με τον Γιαννακόπουλο και τον Βοτανικό

Μπακογιάννης για Βοτανικό:

«Να πούμε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό, αστικής αναζωογόννησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε με την εναρκτήρια σχεδίαση της ομάδας εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόψαμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη».

Για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει ο δήμος, είπε: «Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα, για τον Παναθηναϊκό, για όλους μας».

Ο κ.Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές αυτό, το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.