ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To επόμενο “μπαμ” μετά τον Φριντέτ – Φέρνει κι άλλον σουτέρ ο Γιαννακόπουλος – Top Έλληνας άσος!

Χαμός στον ΠΑΟ. Έρχεται και αντι-Λοτζέσκι. Διαβάστε όλη τη λίστα.

To επόμενο

Χαμός στον ΠΑΟ. Έρχεται και αντι-Λοτζέσκι. Διαβάστε όλη τη λίστα.

Ο Παναθηναϊκόςρίχνει τη βόμβα Τζίμερ Φριντέτ, τελειώνει την υπόθεση του Μπεν Μπεντίλ από το Περιστέρι και πλέον θα του μένει μία κομβική θέση για να κλείσει το ρόστερ του. Αυτή του παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι.

Οι νταμπλούχοι έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητά τους και είναι απλό το γιατί. Ο Ράις είναι καλύτερος από τον Λεκαβίτσιους, ο Φριντέτ είναι σε θέση να κάνει μεγαλύτερη διαφορά από Κιλπάτρικ και Λάνγκφορντ, ενώ στους ψηλούς είναι απίθανο Ουάιλι και Μπεντίλ να παίξουν χειρότερα σε σχέση με τους Λάσμε, Πέιν και Γκιστ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.