ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ήταν γεμάτα καπνό από χασίσι τα γραφεία του Μαξίμου»

Σε μία απίστευτη δήλωση ότι άνθρωποι κάπνιζαν χασίς στα γραφεία του Μαξίμου προέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σε μία απίστευτη δήλωση ότι άνθρωποι κάπνιζαν χασίς στα γραφεία του Μαξίμου προέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 1.189.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φιλοξενήθηκε την Τρίτη (9/7) στην εκπομπή του Άρη Πρωτοσάλτε όπου και εξέφρασε επίθεση με βαριές εκφράσεις εναντίον δημοσιεύματος της Liberation για το αποτέλεσμα των εκλογών, με αφορμή το δημοσίευμα που είχε τίτλο«Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Ωστόσο στην συνέχεια των λεγομένων του έριξε βόμβα, καθώς έκανε λόγο πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς. «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του.

Πηγή: sdna.gr

«Κι εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα όχι και το σεβάστηκε»: Ακόμα μία ηθοποιός στο πλευρό του
«Κι εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα όχι και το σεβάστηκε»: Ακόμα μία ηθοποιός στο πλευρό του 14.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close