ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυστηρά για τολμηρούς: Στην ωραιότερη παραλία της Ελλάδας πας με δική σου ευθύνη (Pics)

Νερά αυστηρά για τολμηρούς.

Αυστηρά για τολμηρούς: Στην ωραιότερη παραλία της Ελλάδας πας με δική σου ευθύνη (Pics)

Μια τις ομορφιές αυτού του νησιού τα έχουμε ξαναπεί εδώ στο Menshouse. Όποιος πάει, ερωτεύεται και επιστροφή δεν έχει. Μην απορείς, για τη Μήλο μιλάμε.

Αν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν κολυμπήσει στα νερά της, σίγουρα έχεις ακούσει για τη μοναδική παραλία του νησιού –και της Ελλάδας ολόκληρης- την οποία επισκέπτεσαι αποκλειστικά και μόνο με δική σου ευθύνη. Και κυριολεκτούμε.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE