ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: “Εχω πρόταση από Αραβία, μένω εδώ”

Ο Φεντερίκο Μακέντα επιβεβεβαίωσε πρόταση από ομάδα της Αραβίας, αλλά τόνισε ότι για την ώρα μένει στον Παναθηναϊκό.

Μακέντα:

Ο Φεντερίκο Μακέντα επιβεβεβαίωσε πρόταση από ομάδα της Αραβίας, αλλά τόνισε ότι για την ώρα μένει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακέντα:

Για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού:

“Είναι πολύ όμορφες φανέλες, ενώ η εταιρεία είναι πολύ γνωστή και πραγματικά μου αρέσει το στιλ των εμφανίσεων. Είναι καλό που συνεργαζόμαστε με Ιταλούς”!

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει ιδιαίτερη προτίμησε σε κάποια εμφάνιση:

“Μου αρέσουν όλες. Ίσως πιο πολύ η μαύρη, γιατί δεν παίξαμε με αυτή την εμφάνιση την περσινή σεζόν. Δείχνει πολύ όμορφη, όπως και οι άλλες”.

Για το πόσα γκολ στοχεύει να σκοράρει με τη νέα φανέλα:

“Δεν ξέρω. Ακόμα δεν σχεδιάζω τίποτα, αλλά ελπίζω όσα περισσότερα γίνεται! Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για τη νέα σεζόν:

“Πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν και να ξεκινήσουμε από την αρχή, δίχως να σκεφτόμαστε οτιδήποτε. Ούτε το παρελθόν, ούτε το μέλλον. Έρχεται μια νέα σεζόν, πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους και δουλεύουμε σκληρά για να τους πετύχουμε. Αυτή η σεζόν πρέπει να είναι επιτυχημένη για τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν υπήρξε πρόσφατα επίσημη πρόταση από ομάδα της Αραβικής Χερσονήσου:

“Ναι, είναι αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου έρχονται προτάσεις, όμως είμαι εδώ και για την ώρα μένω εδώ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...