ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Βοτανικός προχωράει, η ελπίδα του κόσμου φουντώνει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις θετικές εξελίξεις με τον Βοτανικό και τη μεγάλη ελπίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Ο Βοτανικός προχωράει, η ελπίδα του κόσμου φουντώνει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις θετικές εξελίξεις με τον Βοτανικό και τη μεγάλη ελπίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Εγινε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη και φαίνεται, ότι τα βήματα, που θα πραγματοποιηθούν θα είναι γρήγορα με στόχο να πέσουν οι υπογραφές . Το καλό αυτή την φορά με τον Βοτανικό είναι  ότι το θέλουν όλοι. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης  το θέλει για να προχωρήσει η διπλή Ανάπλαση, που την είχε ξεκινήσει η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και εκτός από την πράσινη Πολιτεία στον Βοτανικό να γίνει πάρκο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Και φυσικά να γίνει ο Δήμαρχος  που θα γράψει ιστορία, αφού θα έχει δώσει λύση στο όνειρο όλων των φίλων του Παναθηναϊκού και παράλληλα στο κέντρο της Αθήνας να δημιουργήσει ένα πάρκο που θα είναι μία μεγάλη ανάσα για όλους τους Αθηναίους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το θέλει για να δοθεί λύση συνολικά στον σύλλογο και ο Παναθηναϊκός να γίνει και πάλι  ότι λέει ο ύμνος του. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Η νέα κυβέρνηση το θέλει, όπως έχει δηλώσει, για να γράψει η ιστορία ότι επί ημερών της δόθηκε η λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Οι ομάδες εργασίας, που θα συσταθούν θα έχουν στόχο μέσα στον Αύγουστο το αργότερο, να έχει βγει ένα πόρισμα, για το πώς θα μπει στο σχέδιο και το γήπεδο μπάσκετ, που δεν ήταν στον νόμο της Διπλής Ανάπλασης. Είτε σε όμορο οικόπεδο, είτε με μία διαμόρφωση στον χώρο, που είχαν φτιαχτεί τα σχέδια με πιο πιθανή την πρώτη εκδοχή. Το σίγουρο είναι, ότι οι ομάδες εργασίας με την συμμετοχή των αρχιτεκτόνων Πέτρου Συναδινού και Στέλιου Αγιοστρατίτη θα βρουν την λύση που δεν θα μπορεί να την προσβάλει κάποιος στο ΣτΕ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μέχρι να δει ότι αρχίζουν τα έργα στο Βοτανικό φυσικά θα έχει στο μυαλό του, ότι μπορεί και πάλι κάτι να συμβεί και να μην γίνει. Το σίγουρο είναι, ότι αν δεν γίνει τώρα, που το θέλουν όλοι δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Επίσης ο κόσμος βλέπει την αποφασιστικότητα του Γιαννακόπουλου και την επιθυμία του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη να γίνει το έργο, που όσο περνάει ο καιρός και θα προχωρούν τα βήματα θα αρχίσει να το πιστεύει.

Και να επαναλάβουμε ότι έχει βρεθεί η χρηματοδότηση, για την κατασκευή της πολιτείας στον Βοτανικό και θα ανακοινωθεί σύντομα σε κοινή συνέντευξη Γιαννακόπουλου, Μπακογιάννη. Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα για το αύριο του Παναθηναϊκού. Πολλοί φίλοι της ομάδας με ρωτάνε μέρες τώρα πως και που να βάλουν χρήματα, για να συνεισφέρουν στο ποσό των 20 εκ. ευρώ, που είναι η βάση για το μπάτζετ του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, τα χρόνια, που θα χρειαστεί, για να μπει στον Βοτανικό και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα βάλει ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος.

Αμεσα αναμένεται να υπάρξει απάντηση για το πώς και που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Και εκεί πιστεύω, ότι θα υπάρξει Παναθηναϊκός συναγερμός. Αυτό λέει η λογική. Δεν πάει άλλο με την μιζέρια στο ποδόσφαιρο και αυτή είναι η μοναδική λύση .

*Για το ποδόσφαιρο δεν έχω να πω πολλά. Είπαμε όλα στο γήπεδο θα κριθούν και οι μεταγραφές, που θα αρχίσει να κάνει η ομάδα σε λίγες ημέρες.

*Όταν είσαι σε αδυναμία και θέλεις κάποιοι παίκτες να σπάσουν συμβόλαια και να φύγουν δεν τους βάζεις το μαχαίρι στον λαιμό και τους λες «ξεχάστε την αποζημίωση», διότι θα το βρεις μπροστά σου. Λάθος τακτική.

*Εξαιρετική η χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση των εμφανίσεων, αλλά νομίζω, ότι από τις εμφανίσεις η καλύτερη θα είναι η τέταρτη, που θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο και θα έχει ρίγες, όπως και η εμφάνιση της ομάδας Δώνη, Σαραβάκου την περίοδο 1992-94.

*Ο Αλαφούζος συνεχίζει να αγνοεί τους υπαλλήλους σε ΠΑΕ και Κορωπί και να τους χρωστάει από 4-6 μήνες. Φαίνεται, ότι τον Αλαφούζο δεν τον νοιάζει . Ο Νταμπίζας, όμως που είχε πει ότι αυτό το θέμα θα το λύσει ο ίδιος από πέρυσι, που ήρθε, έλεγε, ότι θα επιστρέψει η κανονικότητα και έχουμε φθάσει ένα χρόνο μετά και δεν έχει λυθεί πως αισθάνεται;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...