Βοτανικός: Στη σίγουρη επιλογή φαίνεται πως θα καταλήξουν, εκτός απρόοπτου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά και τη σημερινή συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μπακογιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη συναντήθηκε, ως γνωστόν, σήμερα με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλά στο θέμα της διπλής ανάπλασης, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει το «τριφύλλι».

Όπως έγινε γνωστό την επόμενη Παρασκευή θα συναντηθούν οι δυο ομάδες εργασίας, προκειμένου να αναλυθούν τα πάντα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το γηπεδικό, με σκοπό τα πάντα να γίνουν προσεκτικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση, οι πιθανότητες είναι υπέρ της λύσης του οικοπέδου για το γήπεδο μπάσκετ, δίπλα απ’ αυτό που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το εμπορικό κέντρο. Όλα αυτά θα αναλυθούν την επόμενη Παρασκευή. Με βάση και τα όσα τονίστηκαν στον Γιαννακόπουλο από τον Μπακογιάννη, το όμορο οικόπεδο στον Βοτανικό φαίνεται να κερδίζει πόντους, αφού αποτελεί αναμφίβολα μια πιο σίγουρη επιλογή. Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος είναι να μην υπάρξει ο παραμικρός… νομικός κίνδυνος.

Σε ό, τι έχει να κάνει τώρα με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν την ομάδα εργασίας, πλην των αρχιτεκτόνων Ανδρέα Αγιοστρατίτη και Πέτρου Συναδινού, για τους οποίους γράψαμε το μεσημέρι,  θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή των Παναγιώτη Μπόμη και Στέφανου Αυγουλέα, του νομικού επιτελείου, αλλά και καθηγητή, ο οποίος ασχολείται με τους συντελεστές δόμησης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS