ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: “Κινείται για Όστιν Χόλινς”

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει τον Όστιν Χόλινς που έκανε μαγική σεζόν στη Γερμανία.

Παναθηναϊκός:

Από ώρα σε ώρα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Φριντέτ, προσθέτοντας έναν εκπληκτικό παίκτη στο ρόστερ του, αλλά δε μένει μόνο εκεί. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς και οι πράσινοι κινούνται για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους.

Ένα από τα νέα ονόματα που ήρθαν στην επικαιρότητα είναι αυτό του Όστιν Χόλινς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sport24.gr τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός κινείται για τον 28χρονο φόργουορντ, που προέρχεται από εκπληκτική σεζόν στη Γερμανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Ο έμπειρος φόργουορντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στη Γερμανία με τα χρώματα της Ράστα Βέχτα, ομάδας που εντυπωσίασε, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των playoffs στη Bundesliga. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 16.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 2.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ είχε 52% στα σουτ εντός παιδιάς και 40.3% στα τρίποντα. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη Ντενέν το 2014, κατόπιν έπαιξε μπάσκετ στη Φινλανδία κι έπειτα μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Γκίσεν αρχικά κι έπειτα της Ράστα Βέχτα.

Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει (καλή προσωπική άμυνα και εξαιρετικό περιφερειακό σουτ) ήταν αυτά που αναζητούσε ο Αργύρης Πεδουλάκης για το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην περιφέρεια. Ο Όστιν Χόλινς διαθέτει αμφότερα, έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο, όντας πλέον έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αυτό δεν αποκλείεται να είναι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες έχουν μεσολαβήσει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.