ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για την απόκτηση εξτρέμ είναι οι πράσινοι- Ποια τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για την απόκτηση εξτρέμ είναι οι πράσινοι- Ποια τα δεδομένα.

Το τριφύλλι συνεχίζει την προσπάθεια για απόκτηση ποδοσφαιριστών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία για εξτρέμ και χαφ. Ολα δείχνουν ότι ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι εξτρέμ, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει ξεχωρίσει δυο – τρεις περιπτώσεις.

Ο Μολό, ο Γάλλος άσος ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας βρίσκεται πάντα στο κάδρο, αλλά δεν… παίζει μόνος του. Μάλιστα, φαίνεται ότι δυο άλλοι παίκτες είναι πιο ψηλά στη λίστα. Ο Μολό βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Τις επόμενες ώρες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα θέματα Ζαχίντ και Ροντέν, οι “πράσινοι” εξαντλούν τις πιθανότητες για τον πρώτο, με σκοπό να τον αποκτήσουν δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ανεβάσει την προσφορά τους. Αν δεν τα καταφέρουν, θα στραφούν στον Σουηδό με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.