Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται σύντομα ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να συνδράμουν οικονομικά με στόχο τα 20 εκατ. ευρώ που θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι εξελίξεις για τον Βοτανικό, μετά και τη χθεσινή συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μπακογιάννη «τρέχουν». Φυσικά, ακόμη απομένουν αρκετά βήματα για να μπούμε στην τελική ευθεία της υπόθεσης, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη βαδίζει με στοχευμένες κινήσεις, προκειμένου το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων της ομάδας να γίνει πράξη και από το φθινόπωρο να πέσουν οι υπογραφές.

Τις επόμενες μέρες  ή ακόμα και ώρες αναμένεται η ανακοίνωση για τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων από τον κόσμο, στο νέο πλάνο λαϊκής βάσης που είχε παρουσιάσει ο Γιαννακόπουλος. Μέσω επίσημης ενημέρωσης θα γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος θα βοηθήσει και θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι «κατηγορίες», το κατώτατο ποσό και η όλη διαδικασία. Επίσης, αναμένεται να «ανοίξει» μια ειδική ιστοσελίδα με όλα τα παραπάνω.

Ο μεγάλος στόχος, φυσικά, είναι τα… πολλά να τα βάλουν οι λίγοι (οι έχοντες, δηλαδή) και τα λίγα οι πολλοί, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό με το οποίο θα βαδίσει το κλαμπ, μέχρι να χτιστεί το γήπεδο στον Βοτανικό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου