ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Στην Αμερική για ειδική προετοιμασία ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς κάνει εντατικές προπονήσεις για την επόμενη σεζόν και στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματίσει ταξίδι και ειδικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ.

Στην Αμερική για ειδική προετοιμασία ο Παππάς

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην δράση ακμαίος για να προσφέρει είναι ο Νίκος Παππάς. Ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, κάνοντας εργατοώρες καθημερινής προπόνησης στο ανοικτό και το κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην διάθεση του Παναθηναϊκού και του Αργύρη Πεδουλάκη.

Εκτός, όμως, από τις προπονήσεις του στην Ελλάδα, ο Νίκος Παππάς προγραμμάτισε και ταξίδι στις ΗΠΑ θέλοντας να κάνει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ειδική προετοιμασία, όπως τονίζει «η Πράσινη».

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, ο Έλληνας άσος θα βρεθεί υπό την σκέπη ατομικού προπονητή και γυμναστή για έναν μήνα, με στόχο να είναι πανέτοιμος για την επόμενη απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Euroleague.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...