ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

PAO ALIVE: Δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

PAO ALIVE: Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project ετοιμάζουν δράσεις παντού.

PAO ALIVE:  Δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

PAO ALIVE:  Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project ετοιμάζουν δράσεις παντού.

Η λαϊκή βάση δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, ειδικά στην Ελλάδα. Ο κόσμος δεν έχει την «κουλτούρα» να στηρίξει σε μεγάλο βαθμό ένα τέτοιο project και συνήθως οι… λίγοι είναι αυτοί που βοηθούν. Συνεπώς, για να πετύχει το PAO ALIVE που στηρίζεται στον κόσμο, απαιτείται όραμα (Βοτανικός), αλλά και οργάνωση – κινητοποίηση.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και είναι έτοιμοι για τα πάντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της  Παναθηναϊκής συσπείρωσης και της ανάγκης για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση από τον κόσμο, όσοι «τρέξουν» το PAO ALIVE θα κάνουν δράσεις στην Αθήνα, στην επαρχία, αλλά και στο εξωτερικό!

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα πάμε πόρτα, πόρτα», είναι το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και δείχνει τη διάθεση όλων για επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πρέπει να αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις για δράσεις του PAO ALIVE σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.