ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη

Αν αναρωτιέσαι αν τα δικά σου λίγα ευρώ μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς το πόσοι και ποιοι είμαστε. Είναι η στιγμή εκείνη της ιστορίας που μια κίνηση, ένα κλικ, μια απόφαση δευτερολέπτων αλλάζει την πραγματικότητα.

Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη

Αν αναρωτιέσαι αν τα δικά σου λίγα ευρώ μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς το πόσοι και ποιοι είμαστε. Είναι η στιγμή εκείνη της ιστορίας που μια κίνηση, ένα κλικ, μια απόφαση δευτερολέπτων αλλάζει την πραγματικότητα.

Από τη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους οι φίλοι του “τριφυλλιού” μπορούν να καταθέτουν χρήματα για το PAO ALIVE έχει γίνει ένας μικρός χαμός. Στα social media το θέμα έχει γίνει viral, στις παρέες των φίλων και οπαδών είναι το καυτό θέμα συζήτησης ενώ κάποιοι – πολλοί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις– έσπευσαν ήδη να βοηθήσουν από το υστέρημα τους.

Το εγχείρημα για την διάσωση του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση, υπάρχουν ωστόσο ακόμα πολλοί που διστάζουν, δυσπιστούν ή εν πάσει περιπτώσει νιώθουν ότι το δικό τους τάληρο, δεκάρικο ή εικοσάρικο δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι όμως, θα την κάνει.

Φυσικά και το θέμα είναι λεπτό και φυσικά γνωρίζουμε πως η αγάπη για τον Παναθηναϊκό μας δεν μετριέται από το πόσα ευρώ μπορεί ο καθένας να διαθέσει από το υστέρημα του. Αν υπάρχει όμως η δυνατότητα, η υποστήριξη του συγκεκριμένου project είναι επιβεβλημένη.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια παρουσιάζεται μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία. Με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αρωγούς εμάς, τους εκατομμύρια οπαδούς του τριφυλλιού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, η αναγέννηση του Παναθηναϊκού μας φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ. Βασισμένη σε ένα στρατηγικό πλάνο βιώσιμο, απλό και εντελώς εφικτό. Ίσως για πρώτη φορά.

Αν αναρωτιέσαι αν τα δικά σου λίγα ευρώ μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς το πόσοι και ποιοι είμαστε. Είμαστε Παναθηναϊκοί και έχουμε την τύχη να αγαπάμε τον σύλλογο με τους περισσότερους τίτλους και τις ενδοξότερες στιγμές. Είμαστε εκείνοι – και οι μόνοι στην Ελλάδα –  που έχουμε δει την ομάδα μας να αγωνίζεται σε τελικό και ημιτελικούς Πρωταθλητριών. Είμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εκατομμύρια ψυχές με έναν καημό: Να ξαναδούμε τον σύλλογο πρωταγωνιστή και πρωταθλητή σε όλα σπορ παντοτινό.

Από σένα εξαρτάται. Από σένα, από μένα, από όλους μας. Είναι η στιγμή εκείνη της ιστορίας που μια κίνηση, ένα κλικ, μια απόφαση δευτερολέπτων αλλάζει την πραγματικότητα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...