Αν αναρωτιέσαι αν τα δικά σου λίγα ευρώ μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς το πόσοι και ποιοι είμαστε. Είναι η στιγμή εκείνη της ιστορίας που μια κίνηση, ένα κλικ, μια απόφαση δευτερολέπτων αλλάζει την πραγματικότητα.

Από τη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους οι φίλοι του “τριφυλλιού” μπορούν να καταθέτουν χρήματα για το PAO ALIVE έχει γίνει ένας μικρός χαμός. Στα social media το θέμα έχει γίνει viral, στις παρέες των φίλων και οπαδών είναι το καυτό θέμα συζήτησης ενώ κάποιοι – πολλοί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις– έσπευσαν ήδη να βοηθήσουν από το υστέρημα τους.

Το εγχείρημα για την διάσωση του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση, υπάρχουν ωστόσο ακόμα πολλοί που διστάζουν, δυσπιστούν ή εν πάσει περιπτώσει νιώθουν ότι το δικό τους τάληρο, δεκάρικο ή εικοσάρικο δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά.

Κι όμως, θα την κάνει.

Φυσικά και το θέμα είναι λεπτό και φυσικά γνωρίζουμε πως η αγάπη για τον Παναθηναϊκό μας δεν μετριέται από το πόσα ευρώ μπορεί ο καθένας να διαθέσει από το υστέρημα του. Αν υπάρχει όμως η δυνατότητα, η υποστήριξη του συγκεκριμένου project είναι επιβεβλημένη.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια παρουσιάζεται μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία. Με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αρωγούς εμάς, τους εκατομμύρια οπαδούς του τριφυλλιού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, η αναγέννηση του Παναθηναϊκού μας φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ. Βασισμένη σε ένα στρατηγικό πλάνο βιώσιμο, απλό και εντελώς εφικτό. Ίσως για πρώτη φορά.

Αν αναρωτιέσαι αν τα δικά σου λίγα ευρώ μπορούν να κάνουν την διαφορά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς το πόσοι και ποιοι είμαστε. Είμαστε Παναθηναϊκοί και έχουμε την τύχη να αγαπάμε τον σύλλογο με τους περισσότερους τίτλους και τις ενδοξότερες στιγμές. Είμαστε εκείνοι – και οι μόνοι στην Ελλάδα –  που έχουμε δει την ομάδα μας να αγωνίζεται σε τελικό και ημιτελικούς Πρωταθλητριών. Είμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εκατομμύρια ψυχές με έναν καημό: Να ξαναδούμε τον σύλλογο πρωταγωνιστή και πρωταθλητή σε όλα σπορ παντοτινό.

Από σένα εξαρτάται. Από σένα, από μένα, από όλους μας. Είναι η στιγμή εκείνη της ιστορίας που μια κίνηση, ένα κλικ, μια απόφαση δευτερολέπτων αλλάζει την πραγματικότητα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Panathinaikos24.gr