ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά οι δύο πρώτες μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Νταμπίζας είναι κοντά σε συμφωνία και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά οι δύο πρώτες μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης δεν αποκλείεται να έχει στη διάθεσή του όχι έναν αλλά ίσως και δύο νέα αποκτήματα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας είναι στο τελικό στάδιο επαφών με παίκτη για τη θέση του εξτρέμ και αν όλα πάνε καλά μπορεί να έρθει στην Αθήνα από σήμερα μέχρι και το αργότερο τη Δευτέρα για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» είναι σε συζητήσεις με παίκτη και ομάδα για μια ακόμη θέση, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για στόπερ ή χαφ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά στον Κρίστιαν Κόναν, που χθες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά εκτός απροόπτου θα δοθεί δανεικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.