ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: Τελευταίες… πινελιές στο συμβόλαιο – Πότε ανακοινώνεται

Φριντέτ: Πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του σπουδαίου σουτέρ

Φριντέτ: Τελευταίες... πινελιές στο συμβόλαιο - Πότε ανακοινώνεται

Ούτε και χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Χθες από το απόγευμα και μετά (λόγω διαφοράς ώρας) υπήρχε ανταλλαγή εγγράφων και έμπαιναν οι τελευταίες πινελιές στους λεπτομερέστατους όρους της συμφωνίας με τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal και από εκεί και πέρα να ανοίξει ο δρόμος για τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εκκρεμότητες, μετά την απόκτηση του Φριντέτ, δεν είναι πολλές. Ουσιαστικά απομένει να συμφωνήσει ο Ίαν Βουγιούκας για νέο συμβόλαιο, να ανακοινωθούν οι Μπεν Μπεντίλ και Τζέικ Γουάιλι, αλλά και να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα καλύπτει τις θέσεις «3» και «2». Στη λίστα υπάρχει το όνομα του Ράιον Μπράουν που έπαιξε την περασμένη σεζόν στον Προμηθέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.