ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερές ατάκες Ιτούδη για Καλάθη: «Έδειξε ότι έχει τα… αρχ@%ια να κάνει το καλύτερο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη.

Τρομερές ατάκες Ιτούδη για Καλάθη: «Έδειξε ότι έχει τα… αρχ@%ια να κάνει το καλύτερο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Ιτούδης συμμετείχε στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ «Αθήνα 2019», στο πλαίσιο του οποίου έκανε κάποιες δηλώσεις. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στη πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, ο Νικ περνούσε μία δύσκολη περίοδο σε προσωπικό επίπεδο. Σε ένα βίντεο με την υπόλοιπη ομάδα, τον έπιασα να κοιμάται. Ο Ομπράντοβιτς δεν τον είχε δει, αλλά προτίμησα να μην τον δώσω. Του είπα να βγει έξω και να ζητήσει συγγνώμη στην υπόλοιπη ομάδα, όταν γυρίσει. Δεν ζητήσαμε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο, δεν πιστεύω ούτε εγώ ούτε Ζοτς σε τέτοιες τακτικές. Το είδαμε σαν κίνητρο. Τον βάλαμε να πληρώσει ένα δείπνο σε όλη την ομάδα, σε μία κίνηση συσπείρωσης. Ήταν μία στιγμή, που αντί να μας ρίξει, μας ανέβασε!

Η ποιότητα του Νικ είναι τεράστια και φάνηκε και το 2012. Στο τρίτο ματς των playoffs με τη Μακάμπι ηττηθήκαμε και το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ τους. Ο αποκλεισμός ήταν κοντά, όμως εκείνος αποφάσισε πως θέλει να βελτιωθεί και να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Μετά το ματς, κάναμε την ανάλυση σε βίντεο. Εγώ με τον Ζοτς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως, ο Νικ και ο Μάικ Μπατίστ ζήτησαν να είναι μαζί μας. Τελειώσαμε στις 4 το πρωί. Μόλις τελειώσαμε, είπα στον Νικ ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μακάμπι. Τον πείραξε. Με ρώτησε αν το πιστεύω πραγματικά και απάντησα ότι δεν αλλάζω γνώμη. Συνέχισα λέγοντας πως θα το πω μπροστά σε όλους την επόμενη ημέρα. Στο 4ο ματς ήταν ο κορυφαίος. Ένα λεπτό πριν το τέλος, τον απέσυρε ο προπονητής. Πήγε στον πάγκο, γύρισε και με ρώτησε αν ακόμα πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος της Μακάμπι! Έπρεπε να τον προκαλέσω, έδειξε όμως ότι έχει τα… αρχ@%ια να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...