ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το τεράστιο deal Βίρτους – Μίλος!

Το ποσό που έριξε η Βίρτους Μπολόνια στο τραπέζι και έπεισε τον Μίλος Τεόντοσιτς να πάει στην Ιταλία! Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Lega Basket ο Σέρβος!

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το τεράστιο deal Βίρτους - Μίλος!

Γεγονός είναι πως η κάτοχος του BCL προσέγγιζε τον Μίλος εδώ και μήνες, δηλαδή από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Το μεγάλο «όπλο» των Ιταλών στις διαπραγματεύσεις ήταν η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο τους, με τον οποίον ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού διατηρεί άριστες σχέσεις.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...