ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρίον Μπράουν εν δράσει (vids)

Αυτός είναι ο Ρίον Μπράουν, ο οποίος είναι ψηλά στην "πράσινη" λίστα για συμπλήρωμα στη θέση "3".

Ο Ρίον Μπράουν εν δράσει (vids)

Ο Ρίον Μπράουν αποτελεί μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει στην “πράσινη” λίστα και στα μάτια του Αργύρη Πεδουλάκη, ως παίκτης – συμπλήρωμα του Ιωάννη Παπαπέτρου στη θέση “3”. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Προμηθέα, βοηθώντας τους Πατρινούς να φτάσουν μέχρι τους τελικούς της Basket League αλλά και να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο Basketball Champions League (κατέγραψε 15.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μ.ο).

Ο Μπράουν γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1991 και άρχισε την επαγγελματική του πορεία από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Φινλανδία (Κατάγια), στο Βέλγιο (Βρυξέλλες) προτού καταλήξει στον Προμηθέα. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι (15.5 πόντοι – 5.8 ριμπάουντ) και έχει ύψος 1.98μ.

Ο Ρίον Μπράουν εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=ZYeN0LHTC88

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.