ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Ανίτα»

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ,ο Βέρνον Ανίτα μένει άμεσα ελεύθερος από τη Λιντς και έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκό.

«Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Ανίτα»

Ο Βέρνον Ανίτα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει γίνει ήδη συζήτηση με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα«footballinsider247.com», ο 30χρονος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τα «παγώνια» για να πάρει την ελευθέρας του.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο Μέσο, ο Ανίτα, μόλις αποδεσμευτεί  θα ταξιδέψει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ